Home » Om firmaet

Om konsulenthuset GLIFBERG PROCESSER

 

Konsulenthuset GLIFBERG PROCESSER er ekspert i at stå i grænselandet mellem den kommunale, regionale og private sektor i samspillet og samskabelsen med de frivillige og faglige organisationer.

Ejer og stifter bag konsulenthuset GLIFBERG PROCESSER er Birgitte Glifberg (født 1962) – find flere oplysninger på LinkedIn og Facebook 

Hos GLIFBERG PROCESSER finder du solid konsulent- og ledelseserfaring og viden om ledelse, samarbejde, processer, udvikling af mennesker og virksomheder, mental sundhed og godt arbejdsmiljø.

 

Motto:

SAMARBEJDE SKABER VÆRDI

 

Mission;

GLIFBERG PROCESSER arbejder for, at opgaven er i fokus og skaber værdi for kunden/borgeren, samtidig med vi har et godt arbejdsmiljø.

 

Vision:

GLIFBERG PROCESSERs vision er at fremme den mentale sundhed via forebyggende indsatser og dermed skabe mentalt overskud og handlekraft hos ledere og medarbejdere.

 

Værdier:

GLIFBERG PROCESSER arbejder for, at grundlæggende værdier som etik, værdighed, tillid og respekt folder sig ud i mødet med hinanden.

 

Har du særlige ønsker?

Du er meget velkommen til at kontakte konsulenthuset GLIFBERG PROCESSER og få en snak om, hvordan vi kan samarbejde, og hvad der er behov for at styrke hos jer. Fortrolighed og diskretion er en selvfølge.

Kontakt GLIFBERG PROCESSER på kontakt@glifbergprocesser.dk eller mobil (+45) 20213515.

 

Du kan læse mere om ydelserne her